Meny

Vår meny
FÖRRÄTTER
MOZZARELLA GRATINERAD VITLÖKSBRÖD Serveras med tzatziki, kalamata oliver, cocktailtomater och olivolja. Dryckesförslag: SCARANTO CHIANTI DOCG |
99:- |
TOAST SKAGEN A´LA TORE WRETMAN Serveras med skagenröra av handskalade räkor, rom, citronklyfta, färsk dill och levainbröd. Dryckesförslag: DOMAINE LOUIS MOREAU PETIT CHABLIS |
149:- |
CHILI & VITLÖK MARINERAD SCAMPI Serveras med scampi, mangosalsa, strimlad kålsallad, lime och tortillabröd. Dryckesförslag: TORRE DEL FALASCO GARGANEGA |
145:- |
RÖKTA RÄKOR FRÅN KATTHAMMARSVISK Serveras med aioli, vitlöksbröd och citron. Dryckesförslag: LES CALCAIRES |
155:- |
SALLADER
CAESARSALLAD KYCKLING / SCAMPI Serveras med knaperstekt bacon, rostade krutonger, cocktailtomater, parmesanost och caesardressing. Dryckesförslag: JULES LEBEGUE |
199:-/209:- |
RÄK & AVOKADO SALLAD Serveras med handskalade räkor, ägg, vattenmelon, citronklyfta, avokado, rhode island och parmesanost. Dryckesförslag: LA 4ÉME TOUR RIESLING EKO |
215:- |
HALLOUMI SALLAD Serveras med halloumi, provence sallad, picklade rödlök, rödbetor, vattenmelon, kalamata oliver, cocktailtomater, balsamico och olivolja. Dryckesförslag: LYV ROSÉ |
185:- |
PASTA
TARTUFO DI FILETTO Serveras med oxfilé, mascarpone, babyspenat, tryffelkräm och parmesanost. Dryckesförslag: BOURGOGNE GAMAY |
235:- |
POLLO CON CAVOLO Serveras med kyckling, friterad grönkål, parmesanost, krämig soltorkad tomatsås. Dryckesförslag: CAPITOLO PINOT GRIGIO DELLE VENEZIE DOC |
215:- |
POMODORINI CON BURRATA (vegetarisk) Serveras med burrata – ost, färsk basilika, vitvin, balsamico, olivolja, cocktailtomater och krämig tomatsås. Dryckesförslag: BARBERA D ´ASTI |
215:- |
FRUTTI DI MARE Serveras med scampi, handskalade räkor, blåmusslor, vitvin, cocktailtomater, vitlök, parmesanost och krämig tomatsås. Dryckesförslag: SANCERRE BLANC |
239:- |
VARMRÄTTER
OXFILÉ PÅ PLANKA Serveras med hemlagad duchesse potatis, bearnaisesås, rödvinsås, stekta primörer, gratinerad tomat och bacon lindad grönsparris. Dryckesförslag: TORRE DEL FALASCO RIPASSO |
295:- |
ÖRTSTEKT LAMMINNERFILÉ Serveras med Gotländsk potatisgratäng, friterad grönkål, rotfrukter, ugnsbakade cocktailtomater, rosmarinsky och tzatziki. Dryckesförslag: CROZEZ-HERMITAGE |
289:- |
CITRONSTEKT TORSKRYGG PÅ PLANKA Serveras med hemlagad duchesse potatis, hummersås, rotfrukter, gratinerad tomat, bacon lindad grönsparris, handskalade räkor, citronklyfta. Dryckesförslag: BIANCO VIOGNIER |
275:- |
PEPPARSTEK AV OXFILE Serveras med Gotländsk potatisgratäng, konjakspetsad pepparsås, friterad grönkål, rotfrukter, majskolv och ugnsbakad cocktailtomater. Dryckesförslag: VALPANTENA AMARONE |
299:- |
HEMLAGAD SMASH BURGARE 100% NÖTKÖTT Serveras med fry ´n ´dip pommes, bacon, picklad rödlök, cheddarost, chipotle-dressing, provencesallad, majskolv, tryffel aioli. Dryckesförslag: SECRET DE LUNES PINOT NOIR |
219:- |
MOULES FRITES Serveras med 1kg blåmusslor, vitvin, chili, aioli, hembakad bröd och fry ´n´dip pommes. Dryckesförlag: PROSECCO TREVISO |
269:- |
HALLOUMI BURGARE (vegetarisk) Serveras med fry ’n’ dip pommes, tryffel aioli, picklad rödlök, provancesallad, chipotledressing och majskolv. Dryckesförslag: NACA PRIMITIVO EKO |
199:- |
FRITERAD KRONÄRTSKOCKA (vegansk) Serveras med kronärtskocka, bondsallad, avokado, hummus, vitlöksfriterad klyftpotatis och vattenmelon. Dryckesförslag: GRAND RENOM BORDEAUX SUPERIEUR |
259:- |
TILLBEHÖR
PEPPARSÅS 25:- | SIDOSALLAD 45:- |
BEARNAISESÅS 25:- | MAJSKOLV 25:- |
POTATISGRATÄNG 40:- | ROT FRUKTER 49:- |
FRY N DIP POMMES 35:- | KLYFTPOTATIS 35:- |
BARNMENY
MINI OXFILÉ Serveras med fry ’n’ dipp pommes och bearnaisesås. Dryckesförslag: COCA COLA |
149:- |
PANNKAKOR Serveras med sylt och vispad grädde. Dryckesförslag: MJÖLK |
85:- |
CHEESEBURGARE Serveras med fry ´n´dip pommes, dressing, sallad och cheddarost. Dryckesförslag: SPRITE |
89:- |
HEMLAGADE KÖTTBULLAR halv/ hel Serverad med hemlagad potatismos, gräddsås, rårördalingon och picklad gurka. Dryckesförslag: FANTA |
95:-/ 199:- |
DESSERT
GOTLÄNDSK SAFFRANSPANNKAKA Serveras med salmbärssylt och grädde. |
125:- |
CHOKLAD FONDANT Serveras med choklad topping, glass och färska bär. |
109:- |
CRÉME BRÛLEE Serveras på klassiskt vis. |
115:- |
VANILJ GLASS Serveras med färska jordgubbar, chokladsås, kex och grädde. |
95:- |