Skeppsbron 14, 621 57 Visby  0498-21 49 58

Meny

Vår meny

 

FÖRRÄTTER

MOZZARELLA GRATINERAD  VITLÖKSBRÖD
Serveras med tzatziki, kalamata oliver, cocktailtomater och olivolja.
Dryckesförslag: SCARANTO CHIANTI DOCG


99:-
TOAST SKAGEN A´LA TORE WRETMAN
Serveras med skagenröra av handskalade räkor, rom, citronklyfta, färsk dill och levainbröd.
Dryckesförslag: DOMAINE LOUIS MOREAU PETIT CHABLIS


149:-
CHILI & VITLÖK MARINERAD SCAMPI
Serveras med scampi, mangosalsa, strimlad kålsallad, lime och tortillabröd.
Dryckesförslag: TORRE DEL FALASCO GARGANEGA


145:-
RÖKTA RÄKOR FRÅN KATTHAMMARSVISK
Serveras med aioli, vitlöksbröd och citron.
Dryckesförslag: LES CALCAIRES
155:-

 

SALLADER

CAESARSALLAD KYCKLING / SCAMPI
Serveras med knaperstekt bacon, rostade krutonger, cocktailtomater, parmesanost och caesardressing.
Dryckesförslag: JULES LEBEGUE


199:-/209:-
RÄK & AVOKADO SALLAD
Serveras med handskalade räkor, ägg, vattenmelon, citronklyfta, avokado, rhode island och parmesanost.
Dryckesförslag: LA 4ÉME TOUR RIESLING EKO


215:-
HALLOUMI SALLAD
Serveras med halloumi, provence sallad, picklade rödlök, rödbetor, vattenmelon, kalamata oliver, cocktailtomater, balsamico och olivolja.
Dryckesförslag: LYV ROSÉ
185:-

 

PASTA

TARTUFO DI FILETTO
Serveras med oxfilé, mascarpone, babyspenat, tryffelkräm och parmesanost.
Dryckesförslag: BOURGOGNE GAMAY


235:-
POLLO CON CAVOLO
Serveras med kyckling, friterad grönkål, parmesanost, krämig soltorkad tomatsås.
Dryckesförslag: CAPITOLO PINOT GRIGIO DELLE VENEZIE DOC
215:-
POMODORINI CON BURRATA (vegetarisk)
Serveras med burrata – ost, färsk basilika, vitvin, balsamico, olivolja, cocktailtomater och krämig tomatsås.
Dryckesförslag: BARBERA D ´ASTI


215:-
FRUTTI DI MARE
Serveras med scampi, handskalade räkor, blåmusslor, vitvin, cocktailtomater, vitlök, parmesanost och krämig tomatsås.
Dryckesförslag: SANCERRE BLANC


239:-

 

VARMRÄTTER

OXFILÉ PÅ PLANKA
Serveras med hemlagad duchesse potatis, bearnaisesås, rödvinsås, stekta primörer, gratinerad tomat och bacon lindad grönsparris.
Dryckesförslag: TORRE DEL FALASCO RIPASSO


295:-
ÖRTSTEKT LAMMINNERFILÉ
Serveras med Gotländsk potatisgratäng, friterad grönkål, rotfrukter, ugnsbakade cocktailtomater, rosmarinsky och tzatziki.
Dryckesförslag: CROZEZ-HERMITAGE


289:-
CITRONSTEKT TORSKRYGG PÅ PLANKA
Serveras med hemlagad duchesse potatis, hummersås, rotfrukter, gratinerad tomat, bacon lindad grönsparris, handskalade räkor, citronklyfta.
Dryckesförslag: BIANCO VIOGNIER


275:-
PEPPARSTEK AV OXFILE
Serveras med Gotländsk potatisgratäng, konjakspetsad pepparsås, friterad grönkål, rotfrukter, majskolv och ugnsbakad cocktailtomater.
Dryckesförslag: VALPANTENA AMARONE


299:-
HEMLAGAD SMASH BURGARE 100% NÖTKÖTT
Serveras med fry ´n ´dip pommes, bacon, picklad rödlök, cheddarost, chipotle-dressing, provencesallad, majskolv, tryffel aioli.
Dryckesförslag: SECRET DE LUNES PINOT NOIR


219:-
MOULES FRITES
Serveras med 1kg blåmusslor, vitvin, chili, aioli, hembakad bröd och fry ´n´dip pommes.
Dryckesförlag: PROSECCO TREVISO


269:-
HALLOUMI BURGARE (vegetarisk)
Serveras med fry ’n’ dip pommes, tryffel aioli, picklad rödlök, provancesallad, chipotledressing och majskolv.
Dryckesförslag: NACA PRIMITIVO EKO


199:-
FRITERAD KRONÄRTSKOCKA (vegansk)
Serveras med kronärtskocka, bondsallad, avokado, hummus, vitlöksfriterad klyftpotatis och vattenmelon.
Dryckesförslag: GRAND RENOM BORDEAUX SUPERIEUR


259:-

 

TILLBEHÖR

PEPPARSÅS 25:- SIDOSALLAD 45:-
BEARNAISESÅS 25:- MAJSKOLV 25:-
POTATISGRATÄNG 40:- ROT FRUKTER 49:-
FRY N DIP POMMES 35:- KLYFTPOTATIS 35:-

 

BARNMENY

MINI OXFILÉ
Serveras med fry ’n’ dipp pommes och bearnaisesås.
Dryckesförslag: COCA COLA


149:-
PANNKAKOR
Serveras med sylt och vispad grädde.
Dryckesförslag: MJÖLK


85:-
CHEESEBURGARE
Serveras med fry ´n´dip pommes, dressing, sallad och cheddarost.
Dryckesförslag: SPRITE


89:-
HEMLAGADE KÖTTBULLAR halv/ hel
Serverad med hemlagad potatismos, gräddsås, rårördalingon och picklad gurka.
Dryckesförslag: FANTA
95:-/ 199:-

 

DESSERT

GOTLÄNDSK SAFFRANSPANNKAKA
Serveras med salmbärssylt och grädde.


125:-
CHOKLAD FONDANT
Serveras med choklad topping, glass och färska bär.


109:-
CRÉME BRÛLEE
Serveras på klassiskt vis.


115:-
VANILJ GLASS
Serveras med färska jordgubbar, chokladsås, kex och grädde.


95:-